آشپزی ها 2000

غذا - خوراک ایرانی و فرنگی

آشپزی ها 2000

غذا - خوراک ایرانی و فرنگی

  • ۰
  • ۰

ساطوری پلو

طرز تهیه ساطری پلو

طرز تهیه ساطری پلو خراسانی , دستور پخت ساطری پلو مجلسی , xvc jidi shxvd g


ساطری پلو

ساطری پلو یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خراسان می باشد. این غذای خوشمزه مانند غذاهای مثل آلبالو پلو و کلم پلو به همراه گوشت های کوچک قلقلی تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر ساطری پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری ساطری پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خراسانی ساطری پلو با پورتال پارسی دی همراه باشید.

طرز تهیه هویج پلو مجلسی با گوشت

طرز تهیه هویج پلو مجلسی با گوشت

هویج پلو یکی از انواع غذاهای پلویی خوشمزه و محبوب ایرانی است که مانند …

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم ساطری پلو

  • برنج ۴ پیمانه
  • هویج ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه ساطری پلو

برای تهیه ساطری پلو مجلسی ابتدا هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم

و هویج های خلالی را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم تر شوند و تابه را از روی حرارت بر می داریم و هویج ها را در بشقابی می ریزیم و تابه را کنار می گذاریم.کشمش ها را در کاسه ای از آب می ریزیم و ۱۰ دقیقه می گذاریم تا خیس بخورد

طرز تهیه شیرین پلو شیرازی مجلسی

طرز تهیه شیرین پلو شیرازی مجلسی

شیرین پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به عنوان یک غذای پر …

و بعد آبکش می کنیم و در صافی می ریزیم تا آب اضافه آن خارج شود.پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و رنده ریز می کنیم و آب آن را محکم می گیریم و به گوشت چرخ کرده می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم

 کمپرسور - کمپرسور باد - کمپرسور اسکرو - پمپ باد - کمپرسور هوا - سیستم هوای فشرده - درایر تبریدی - رطوبت گیر کمپرسور - قیمت کمپرسور - فروش کمپرسور - کمپرسور صنعتی - کمپرسور 500 لیتری - کمپرسور 1000 لیتری - کمپرسور 1 متر مکعب - کمپرسور 2000 لیتری - کمپرسور 2 متر مکعب - کمپرسور 3000 لیتری - کمپرسور 1500 لیتری - کمپرسور 3 متر مکعب - کمپرسور 1.5 متر مکعب - کمپرسور 6000 لیتری - کمپرسور 6400 لیتری - کمپرسور 6 متر مکعب - کمپرسور 6.4 متر مکعبو بعد کوفته های کوچک درست می کنیم تابه ای که هویج ها را در آن تفت دادیم را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و با همان مقدار روغنی که در خود دارد اجازه می دهیم تا تابه گرم شود و کوفته های کوچک را در تابه قرار می دهیم

و تفت می دهیم تا رنگ آن ها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند و از روی حرارت تابه را بر می داریم و کوفته های سرخ شده را روی هویج ها می ریزیم.سپس تابه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم و کشمش ها را در تابه به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم

طرز تهیه استانبولی پلو یا گوشت مرغ

طرز تهیه استانبولی پلو یا گوشت مرغ

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که محبوبیت زیادی …

(تفت دادن زیاد کشمش باعث می شود آن ها باد کنند و یا سفت شوند) و کوفته های سرخ شده و هویج های تفت داده شده را به کشمش اضافه می کنیم و روی مواد نصف زعفران دم کرده را می ریزیم و آرام مواد را مخلوط می کنیم.

در قابلمه ای آب و چند قاشق نمک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید.برنج را چندین بار می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و داخل قابلمه آب در حال جوش می ریزیم و یک هم می زنیم

و اجازه می دهیم تا ۵ دقیقه بعد برنج نیم پز شود. یک دانه از برنج را زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج کاملا پخته شده بود ولی مغز آن کمی سفت بود،برنج را آبکش می کنیم و در کف قابلمه روغن می ریزیم

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

شوید پلو با تن ماهی یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در زمان هایی …

و ابتدا یک کفگیر و بعد کفگیر دوم برنج می ریزیم و لایه روی برنج را از مواد می ریزیم و مجددا یک کفگیر برنج و لایه بعدی از مواد می ریزیم،تا مواد و برنج تمام شود(می توانید کمی از مواد را کنار بگذارید برای تزئین روی ساطری پلو)

و روی برنج باقی زعفران مانده را می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و ابتدا کمی حرارت را زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را کم می کنیم تا بعد از گذشت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت غذا کاملا پخته شود.

پس از گذشت ۱ ساعت که غذا آماده شده است درب قابلمه را بر می داریم و مواد و پلو را با هم مخلوط می کنیم و ساطری پلو را در دیس می کشیم روی آن را با موادی که کنار گذاشته بودیم تزئین می کنیم.نوش جان

  • ۹۸/۰۳/۰۷
  • ashpaziha 2000